Prachtig boek met mooie thema's
Een bibliotheek vol herinneringen is opnieuw een prachtig boek waarin de thema’s familie en vriendschap centraal staan. Wat het verhaal extra bijzonder maakt, is de liefde voor boeken die door het hele boek heen voelbaar is. Een passie die we allemaal delen, en die het verhaal perfect aanvult.
Wat ik trouwens erg goed vind aan dit boek, is dat het verhaal vanuit twee perspectieven wordt verteld: dat van de moeder en de dochter. Dit zorgt ervoor dat je hun emoties en keuzes beter begrijpt, waardoor je nog meer word meegesleept in het verhaal.
Het verhaal leest ontzettend vlot en toch bevat het boek diepere boodschappen die je aan het denken zetten. Onder andere over de keuzes die we maken en de relaties die we hebben.
Een leuke extra is dat de lijst met klassiekers die in het verhaal worden genoemd, achterin is toegevoegd. Zo hoef je niet zelf met pen en papier alles apart te noteren en kan je met al je aandacht bij dit mooie verhaal blijven!