Insprirend en praktisch boek, echt een must read!
"Hoe ziet jouw mooiste leven er uit?"
Het boek "Master your mindset, leef je mooiste leven" helpt je om antwoord te vinden op deze vraag. Michael Pilarczyk deelt zijn levensfilosofie die je helpt om beperkende overtuigingen te doorbreken, ambitieuze doelen te bereiken, de wereld mooier te maken en een zinvolle betekenis te geven aan je leven.
Een inspirerend en praktisch boek, waar je ook echt mee aan de slag kan aan de hand van de vragen en opdrachten die regelmatig terug komen.
Ik ben groot fan van Michael Pilarczyk. Inmiddels heb ik al zijn boeken gelezen en soms zelfs herlezen, en iedere keer geeft het weer nieuwe inzichten en handvaten. Hij is enthousiast, positief en motiverend en hij weet door prikkelende vragen je aan het denken te zetten.
Zijn levensfilosofie heeft al vele mensen geïnspireerd. Een absolute must read voor iedereen die open staat voor persoonlijke groei en zelfontdekking!
*Ik heb de herziene editie gelezen, uitgegeven in januari dit jaar. Veel inhoud is herschreven, er zijn nieuwe stukken toegevoegd en overbodige stukken zijn ingekort.