Heerlijke feelgoodroman
Wij waren de gelukkigen om het nieuwste boek van Gillian King vooruit te mogen lezen!
In 'Toeval bestaat niet' volgen we Keet in het 'nu', waarin je meeleeft met de zoektocht naar haar moeder, waarbij ze onverwachte hulp krijgt van haar irritante én aantrekkelijke collega Seger.
Haar moeder Rose volg je in het 'toen'. Je gaat met haar mee naar vroeger, waarin je ontdekt hoe ze de liefde van haar leven vindt én kwijtraakt, en welke gevolgen dit allemaal heeft gehad voor zowel haar leven als die van Keet.
Dat je Keet haar verhaal in het heden leest, en Rose haar verhaal in het verleden, geeft een leuke afwisseling. Je wordt meegenomen in familiegeheimen, ongemakkelijke collegakriebelvibes, van scenes die zich afspelen op kantoor tot aan reisjes naar Lille en Kreta!
Ergens in het boek wordt een verwijzing gemaakt naar de film Mammiamia, en die sfeer proef ik ook wel terug in dit boek!
De ontknoping van deze heerlijke feelgoodroman blijft tot het einde spannend, wat ervoor zorgt dat je door wilt blijven lezen. Ik bleef al die tijd zo nieuwsgierig naar hoe alles aan het eind uit zou komen!
Bedankt @worldofromancenl @harpercollins_holland dat we dit boek al voor de releasedatum mochten ontvangen! Zet dit boek maar op je lijstje lieve mensen, vanaf 19 maart verkrijgbaar!