Heerlijk origineel kerstverhaal

Desirée 15 januari 2025
Carmen is ontslagen en ze weet niet wat ze moet doen. Haar moeder regelt dat ze bij haar perfecte zus mag intrekken in Edinburgh. Haar zus heeft namelijk een baan voor haar geregeld bij een kleine boekhandel. Deze winkel staat op het punt om te worden gesloten, tenzij er met kerst veel omzet wordt gedraaid. Kan Carmen de winkel nieuw leven inblazen dankzij kerstmis?

Een heerlijk origineel verhaal dat zich afspeelt in de kerstperiode in de een boekwinkel. Het is fantastisch om te lezen over deze locatie met zoveel boeken, je wordt er jaloers van.

Het boek gaat naast kerst over liefde, zelfvertrouwen en familie. De schrijfstijl is vlot en sfeervol.

Het personage van Carmen ontpopt zich van onzeker meisje naar een vrouw die weet wat ze wil in het leven. Dat maakt haar een sterk karakter en heerlijk om over te lezen.

Het slot is precies waar je op hoopt, gelukkig is er nog een tweede deel ‘Middernacht in de kerstboekwinkel’, dit deel bewaar ik voor de volgende kerst.

Meer recensies van Desirée