Waanzinnig spannend

Desirée 10 januari 2025
Kate Linville belandt onverwacht in een politiezaak over de verdwijning van jonge meisjes. Caleb Hale leidt het onderzoek. Ondanks dat Kate geen bevoegdheid heeft gaat ze steeds verder op onderzoek uit en komt ze steeds dichter bij de waarheid.

Wat een waanzinnig spannend verhaal! Dit boek liet me niet meer los en moest worden uitgelezen.

Het boek heeft een makkelijke en fijne schrijfstijl waardoor je genoodzaakt bent om ook aan het volgende hoofdstuk te beginnen.

Het hoofdpersonage van Kate is erg sterk. Ze werkt bij Scotland Yard en ze is volgens eigen zeggen onaantrekkelijk en vaak eenzaam. Haar personage is erg interessant en je ziet de ontwikkeling die ze meemaakt.

Het slot is denderend en zuigt je helemaal in het verhaal met zelfs op het laatst nog de nodige plotwendingen.

Dit boek is het 2e deel van de Kate Linville serie. Inmiddels zijn er 5 delen verdelen en ik wil ze allemaal lezen.

Meer recensies van Desirée