Prima verhaal
Kayleigh werkt als content moderator voor een online platform. Ze moet filmpjes bekijken en beoordelen of ze aanstootgevend zijn. Hierdoor ziet zij en haar collega’s gruwelijke dingen. Samen met een groepje collega’s heeft Kayleigh een broederschap. En dan wordt ze verliefd op haar collega Sigrid. Alles lijkt goed te gaan of toch niet?
Dit boekje was het Boekenweekgeschenk van 2021. ‘Wat wij zagen’ is een verhaal over wie of wat ons wereldbeeld bepaalt. Sociale media hebben hierin een grote rol en dat wordt goed belicht.
De hoofdpersoon is Kayleigh en ze veranderd door haar werk. Je voelt haar worsteling, maar zelf ziet ze dat niet.
De schrijfstijl is erg prettig en het verhaal is goed te volgen.
Het einde was abrupt en ik had graag meer willen weten.
Op de omslag staat een kantoorpand, dit verwijst naar haar werk. De titel vind ik zeer passend.
De schrijfstijl is erg prettig en het verhaal is goed te volgen.
Het einde was abrupt en ik had graag meer willen weten.