Geweldig boek!
Nieuw-Rotterdam is een stad waar enge, spookachtige en mysterieuze dingen gebeuren.
Emrys en Hazel proberen te ontdekken wat er allemaal speelt. Ze houden ook een wikipagina bij van alle legendes en verschijnselen.
Maar dan blijkt dat er in hun eigen flat iets bijzonders is gebeurd. De deur van het penthouse is er uitgeblazen. Ze gaan op onderzoek uit, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen…
Ze ontdekken dat de buurman helemaal niet zo’n onschuldig oud mannetje was Serena dacht. En dan begint het avontuur pas echt.
Wat een geweldig boek! Mooie afbeeldingen, zwarte pagina’s echt een belevenis op zich. En natuurlijk een bloedspannend verhaal over spookachtige verschijningen en legendes. Ik hou hier van! Lekker griezelen. Oh en die naam van de hond: Sir Galawaf, geweldig!