Ontsnappen...
Loepzuiver. Door: Karin Slaughter.
Ik ben geen kortverhalen-lezer maar als fan van Karin Slaughter én van de tv-serie Will Trent die daaruit voortvloeide wou ik toch heel graag Loepzuiver lezen.
Dit boek is een verzameling van 6 verhalen (ook eentje met Will Trent!) die variëren van ouderdom, verschenen tussen 2002 en 2015. Echte oldies dus, maar daarom niet minder spannend. Kwijt (het verhaal met Trent) is mijn favoriete verhaal, of course :)
Een thriller van 500 pagina’s schrijven die je aan het papier kluistert tot het einde is niet makkelijk, maar in 10 pagina’s een heel verhaal vertellen met personages die levensecht aanvoelen is misschien nog moeilijker. En ook dat kan Karin Slaughter.
Dit is het ideale feestdagen-boek: wie alle opgeklopte vrolijkheid en gekmakende drukte even beu is kan ontsnappen op het toilet met een meeslepend tussendoortje. Wel oppassen: het kan de eetlust doen afnemen ;)