Een fantastisch debuut
Voor de blogtour van Melina Ekic las ik "Alles wat ik niet gedaan heb". Dit boek nam me mee in een wereld van liefde, hoop en geheimen.
Ajla heeft tot nu toe geen gemakkelijk leven achter de rug. Ze is op zoek naar Seka, een meisje dat zeven jaar geleden werd achtergelaten bij een weeshuis. Ajla voelt liefde voor Seka, maar ook angst, want achter die liefde schuilt een groot geheim. Dan ontmoet ze Ermin, wat de situatie met haar opbloeiende gevoelens alleen maar ingewikkelder maakt. Hoe zal hij reageren als hij haar grote geheim ontdekt? En welke rol speelt Seka in dit geheel?
Melina heeft een verhaal geschreven dat me vanaf de eerste pagina greep. Ajla's moeilijke verleden heeft een enorme invloed op haar zoektocht, haar onzekerheden en de angst die ze met zich meedraagt. Melina weet dit op een prachtige manier in het verhaal vorm te geven. Het is een verhaal dat hoop biedt en je niet kunt lezen zonder een traan te laten. De personages zijn levensecht beschreven en hun emoties voelbaar op papier, wat het verhaal nog mooier maakt. Een fantastisch debuut om trots op te zijn en benieuwd naar meer van haar hand.
Ben jij ook op zoek naar een geweldig boek ? Dan is dit boek een echte aanrader en dat je niet snel zult vergeten