Een wereld vol magie
Heb je zin in een spannende reis vol magie, intriges en geheimen?
Blogtour “The Marked Souls” – Cindy Devijver
Het tweede deel van de Healian Serie nam me mee naar een wereld vol magie, leugens en gevaar. In dit verhaal ontdekt Syrah dat de werkelijkheid anders is dan ze altijd dacht. Wie spreekt de waarheid? Wie kan ze vertrouwen? Hoe dichter ze bij de antwoorden komt, hoe meer deze lijken te vervagen.
Ondertussen neemt de dreiging meer toe en vecht Syrah niet alleen voor de waarheid, maar ook voor haar eigen toekomst. Met onverwachte bondgenoten en haar groeiende krachten moet ze keuzes maken die haar lot bepalen. Neemt ze de juiste beslissingen, of valt ze ten prooi aan de duistere krachten die haar omringen?
Cindy Devijver weet de wereld zo te beschrijven dat ik er als lezer helemaal in kon opgaan. Het verhaal zit vol magie, actie, spanning en verrassende wendingen, en de nodige romantiek en goed uitgewerkte personages die in het verhaal groeien. Precies waar ik van houd, als niet groot fantasy-lezer en me af en toe toch in deze wereld wil verliezen.
Dit tweede deel stelt niet teleur en is een absolute aanrader voor fantasy-liefhebbers én voor wie af en toe een fantasyboek leest!
Blogtour “The Marked Souls” – Cindy Devijver