Prachtig verhaal
Dit boek is het eerste boek wat ik heb gelezen van rachel_elisabeth en het was meteen een erg mooi verhaal. Dit smaakt naar meer dus ik heb hierna meteen het tweede boek gelezen Liefde van lady de Luca.
De geheimen van Hyde Park, deel 1 speelt zich af in het 19e eeuws Londen. Je volgt het verhaal van lady Annabelle Turner, ze is 3 jaar geleden weduwe geworden. Ze is nu een rijke weduwe en is de moeder van een kindje. Na 3 jaar van rouw mag ze eindelijk weer wat ondernemen en het huis verlaten om andere mensen te leren kennen. Dat ze welvermogend is maakt haar populair bij de heren uit de ton.
Ze heeft haar oog laten vallen op de zwarte hertog, Gabriel Phillips. Een man met mysterieus verleden.
Ik heb echt genoten van dit verhaal. Het verhaal leest super snel en je waant je echt even helemaal in de high society van Londen. Het verhaal is filmisch geschreven en ik kon me goed een beeld vormen bij het verhaal.
Als je Bridgerton hebt gezien, dan zal je smullen van dit boek! Echt een aanrader als je historische romans houd, vol romantiek en mooie settings.
Dikke 4 sterren.
#historisheroman #roman #ebook #rachelelizabeth #londen #lezen #recensie