Sterke vrouw
Dit is het tweede boek wat ik heb gelezen van rachel_elisabeth en dit deel is misschien nog wel beter dan het eerste deel. Wat kan ze geweldig schrijven! Ik ben helemaal fan na deze boeken.
Je kan ze ook los lezen van elkaar maar om het in een serie te lezen is wel zo leuk, omdat je sommige namen weer tegen komt. Net zoals Lady Livia de Luca.
Geheimen van Hyde park, deel 2.
De vermogende weduwe Lady Livia De Luca is na de dood van haar wrede man baas over haar eigen lijf en leven. Haar man heeft vast laten leggen na zijn dood, dat ze niet zomaar kan hertrouwen omdat ze dan haar vermogen verliest.
Toch legt ze het er niet bij neer en gaat kijken wat er nog wel mogelijk is. Ze is een erg sterke vrouw en weet wat ze wilt. Haar persoonlijkheid is goed beschreven en laat goed zien wat ze in haar mars heeft.
Ze organiseert elk jaar een bal en gaat dat ook nu weer doen. Ze ziet daar Alexander die ze van vroeger nog goed kent.
De spanning tussen deze twee vonkt en knettert maar toegeven is iets wat niet mogelijk is, of toch wel?
Ik kijk nu al uit naar het 3e deel, want deze boeken lezen heerlijk. De personages zijn goed uitgewerkt en de setting waarin het zich afspeelt is prachtig beschreven.
Dikke aanrader
Ruim 4
#roman #historisheroman #rachelelisabeth #ebook #lezen #geheimenvanhydepark
Geheimen van Hyde park, deel 2.
Dikke aanrader
Ruim 4