Heerlijk boek over de fam King
Wat heb ik weer genoten van dit boek over Oliver, de oudste zoon van het gezin King.
Wat een geweldige familie is de familie King, ze hebben alles op orde en wonen in de meest prachtige huizen. In de voorgaande delen staat er steeds een andere persoon van de familie centraal in het boek.
Je kan erg goed met ze meeleven en je ziet dat het buitenste laagje perfect is maar wat er onder zit is soms niet wat je verwacht. De familie heeft al aardig wat meegemaakt en het is nooit saai bij ze. Ik zou zo graag een vlieg op de muur zijn in de gezinnen.
Oliver leert in dit verhaal Esmeralda kennen. Maar ze is geen standaard vrouw en ze heeft een erg laag zelfbeeld. Ze woont op een woonwagenkamp samen met haar 2 dochtertjes. Ze gunt zichzelf geen man die veel rijker is omdat ze in een woonwagen woont. Ze heeft veel problemen met haar ex die haar helemaal kapot probeert te maken.
Oliver probeert haar zelfvertrouwen terug te krijgen en gaat leuke dingen met haar doen.
Het verhaal is nooit rustig en gaat in een stroomversnelling door. Het is erg spannend en heerlijk afgewisseld met de spice die we van Oliva Lewis kennen. De humor is geweldig!
Hoe de personen zijn beschreven is erg goed en goed uitgediept, je voelt de angst van Esmeralda ook echt. Oliver is de (schoon) zoon / boek boyfriend die we allemaal willen want hij is zo lief! Maar ook hij heeft een hele andere kant die je in dit verhaal leert kennen.
Helaas is dit voorlopig het laatste deel, maar er komt tzt wel weer een nieuw boek aan! In het nawoord staan zoveel leuke verhalen die er nog aan gaan komen! Ik kijk er zo naar uit!
Dit top boek krijgt 5 sterren
En 3 spicy pepers