Weer eens genoten
Prinses Romee - ruiters van de zwarte orde. De noordentorens razernij van Gerard Berndt
Boek 6 geeft enkele geheime prijs, we krijgen antwoord op enkele vragen die we hadden in boek 5. Elk boek heeft een vooruitgang, hier was het dan wat spannender en had een aangename flow.
Wat ben ik de schrijfstijl enorm gaan waarderen van Gerard, het eerste boek was wennen en wist ik even niet wat ervan moest zeggen. Dan enkel deze schrijver heeft een eigenwijze stijl, wat zeker positief bedoeld is anders zou ik niet verder gelezen hebben. Als boek 7 dat over geneesheer Sinn zal gaan uitkomt en gelezen heb, zal ik ooit alle boeken na elkaar lezen. Enkel en alleen om weer te genieten van deze eigenwijze, unieke schrijfstijl dat in elk boek beter word.
In dit boek volg je de verstoten broer Legra van koning Boris. Hij begint aan zijn laatste toch om zijn diepste geheimen te vertellen. Welke geheimen zal hij te vertellen hebben, zal hij lang genoeg in leven blijven om ze te openbaren?
Michelle is door alles wat ze meegemaakt heeft zo anders geworden, ik hoop stiekem dat dit goed komt. Zo slaagt ze na een bezoek van iemand in blinde paniek op de vlucht. Zal geneesheer Sinn haar deze keer kunnen redden?
Richard komt in problemen terecht en wordt opgenomen door de gevaarlijke ruiters van de zwarte orde. Kan hij hun ultieme doel: het uitroeien van de bloedlijn der Gorvaten tegen houden?
Prinses Romee staat te popelen om koningin Heerle te ontmoeten, tijdens de onstuimige reis krijgt ze het bericht dat een bekende is overleden. Hoe zal ze ermee omgaan? Zal de ontmoeting met koningin Heerle goed verlopen?
Dit boek sleept je echt helemaal mee in de beleving van enkele personages, welke geheimen komen er in boek 7 nog aan het licht?