At the stroke of midnight
O, wat een heerlijk verhaal!
Gekust worden op een nieuwjaarsbal door een mysterieuze gemaskerde man.
Deena kan het hele jaar aan niemand anders denken. Wie is toch die mysterieuze man? Het moet iemand van haar werk zijn, want het is een bedrijfsfeestje. Dit jaar is er weer een gemaskerd feest en ze zal op hem wachten. Maar is het de man wie ze hoopt?
Het verhaal lees je snel weg, veel te snel. De schrijfstijl van auteur Danielle Carson is vlot, levendig en gedetailleerd. Deena is een grappig personage, maar wel een klein beetje naïef. Ze herkent de stem van de mysterieuze man niet, dat vond ik niet erg geloofwaardig. Waarom? Dan moet je het boek lezen, dan snap je me. Maar toch heb ik genoten van het verhaal!
Gekust worden op een nieuwjaarsbal door een mysterieuze gemaskerde man.