Niet wat ik verwacht had

IngeBrun 23 januari 2025
Ik las het boek De leraar van Freida McFadden. Ik had al veel over deze schrijfster gehoord door haar boeken De hulp maar deze heb ik nog niet gelezen. De leraar is dus mijn eerste boek uit haar hand.

In de leraar lezen wij het verhaal van Eve. Ze is getrouwd met Nate en beide werken ze op dezelfde middelbare school. Nate is vooral erg populair op school. Hun huwelijk lijkt wat ingedut. Vorig jaar was er op school een schandaal rondom leerlinge Addie en een vriend/ collega van Eve. Addie zit dit jaar bij Eve in de klas maar ze vertrouwd het meisje voor geen meter. Wat heeft Addie te verbergen?

Met de spannende proloog weet Freide McFadden je meteen het verhaal in te zuigen. Het maakt je nieuwsgierig waardoor je wil doorlezen. Het verhaal is vlot en beeldend beschreven en de hoofdstukken zijn van een goede lengte. De personages zijn mooi uitgewerkt en voelen levendig aan.

Het verhaal zit goed in elkaar en de diverse wendingen zorgen dat je blijft doorlezen. Wel is het vrij voorspelbaar wat er gebeurt is . Het plot is erg verrassend maar in mijn ogen te snel afgeraffeld. Hier had nog meer ingezeten.

Met plezier heb ik dit boek gelezen maar had er wel iets meer van verwacht

Meer recensies van IngeBrun