Op zoek naar het duistere verleden
Ik mocht deze thriller als tussendoortje lezen van @verhalenfabriek en @juul_deverhalenfabriek .
Sara krijt een wel heel bijzondere opdracht, zij mag de dagboeken van een overleden vrouw vertalen. Deze vrouw, Mireille, komt uit een rijke Zwitserse familie, die erg veel geld over heeft voor deze vertaling.
Waarom moet Sara een contract en geheimhoudings verklaring tekenen?
Sara kan het geld goed gebruiken, dus neemt de opdracht aan.
Naarmate Sara meer in de dagboeken leest, wordt zij nieuwsgierig wat zich zoal binnen deze familie heeft afgespeeld. Zij gaat dan ook op onderzoek uit, wat haar in gevaarlijke situaties brengt.
De schrijfster, Hetty Visser, weet je van begin tot eind te boeien. Het verhaal heeft een duidelijke lijn, overzichtelijke hoofdstukken en leest vlot weg.
Door de verschillende spannende situaties wil je als lezer ook weten wat er gebeurd is en blijf je lezen. Kortom, een echte aanrader
Waarom moet Sara een contract en geheimhoudings verklaring tekenen?
Sara kan het geld goed gebruiken, dus neemt de opdracht aan.