Leuke Feelgood met een boodschap
Ik mocht het verhaal 'Te mooi om waar te zijn' van Charlotte van Vliet als tussendoortje lezen.
Dank je wel @verhalenfabriek, @camlschrijft hiervoor.
Joan werkt als redacteur bij Pure Magazine. Als op het werk de aankondiging komt dat er plaats is voor een nieuwe hoofdmanager en dat de keus hiervoor gaat tussen twee medewerkers: Joan en Madelief. Grotere tegenpolen kun je niet vinden. Joan is een onzekere dame die denkt dat ze zich voor deze functie ook anders moet gaan kleden. Ondertussen houdt de vraag zich bezig kan ze dit wel en wil ze het echt? Dan ontmoet ze in de trein ook nog een hele leuke man, Tom. Zal hij haar ook leuk vinden.
Twee mooie vooruitzichten, dat klinkt toch te mooi om waar te zijn .
Het verhaal is vlot en beeldend geschreven. Het leest door de korte hoofdstukken makkelijk weg.
Wat ik vooral mooi vind is, dat er behalve een leuk verhaal ook nog een mooie boodschap in zit.
Een echte aanrader voor feelgood liefhebbers
Dank je wel @verhalenfabriek, @camlschrijft hiervoor.
Twee mooie vooruitzichten, dat klinkt toch te mooi om waar te zijn .
Een echte aanrader voor feelgood liefhebbers