Sprankelend sprookjesboek dat smaakt naar meer
Sprankels is een betoverend boek vol wondere verhalen en eigentijdse sprookjes, dat de lezer aan de hand meeneemt op magisch avonturen over de hele wereld. Er komt van alles voorbij; elfjes, heksen, vleermuizen en vampiers, het is slechts een kleine greep uit een voor het oog misschien klein boek, maar wat groots is in zijn uitvoering.
Het is een verhalenbundel met voor ieder wat wils. De diverse sprankelende verhalen worden op een mooie, creatieve en uitnodigende manier aan elkaar geweven met korte introductiestukjes van en over de auteurs, zodat je ze leert kennen en je nieuwsgierig maakt naar hun schrijfwonderen. Elk verhaal bevat wel een levensles, en nodigt uit tot nadenken over hoe ze verder zouden kunnen gaan verlopen als ze wat langer van (sprankel)stof waren geweest. Het laat de verhalen op deze manier echt tot leven komen. Sprankels is een absolute must voor elke sprookjesliefhebber die zich graag laat onderdompelen onder glitterende elfenstof.
Ik heb genoten van elk verhaal, met elk een eigen vorm van betoverende magie, en hoop dat er nog veel meer magische avonturen van deze auteurs mogen gaan verschijnen. Het smaakt absoluut naar meer!