Sereen en krachtig

JanvdMeulen 24 september 2024
Een aangrijpend verhaal van een studente die een verkeerde man op haar pad tegenkomt. Heel sereen vertelt Linda Beukeboom dit levensverhaal. Stapje voor stapje raakt Anna in de klauwen van haar leraar verstrikt. Krachtig vertelt, zonder dat je Anna als slachtoffer gaat zien. Linda Beukeboom weet trefzeker de sfeer treffen van deze duistere periode in het leven van Anna. Dat maakt het verhaal geloofwaardig. En hoewel het een duister verhaal is, is het ook een verhaal vol veerkracht. Het is zo mooi geschreven, dat je als lezer wel van Anna moet gaan houden. Hoe het afloopt met de leraar en Anna vertel ik niet. Wel dat het een verhaal is van hoop. Aanrader om te lezen! Voor mannen en vrouwen, voor daders en slachtoffers en iedereen daar tussenin.

Meer recensies van JanvdMeulen

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.