Een pareltje

JanvdMeulen 11 december 2023
Hannah van Edith van Walsum is een pareltje, Een meisje, grillig en ongrijpbaar en een verlegen jongen krijgen iets met elkaar op de middelbare school. Het is een korte liefde, die op die leeftijd een onuitwisbare indruk achterlaat. Bij hem, maar ook bij haar. Edith van Walsum schetst in treffende zinnen twee complete levens, die later weer bij elkaar komen. Zij nog steeds sensueel en prachtig. Hij nog even verlegen als altijd. In hun hoofden past alles precies, maar wat doe je als je lichaam iets heel anders zegt? Ik zal de afloop niet verklappen, maar beiden staan voor een duivels dilemma. Dit boek zou twee versies moeten hebben. Eentje waarin het goed afloopt en eentje waarin ze elkaar niet krijgen. Want je weet, hoe het ook afloopt, makkelijk zal het nooit worden.

Meer recensies van JanvdMeulen

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.