Prachtig en heftig
Een prachtige vertelling door Maggie over het leven van alle dag. Maggie is moeder, dochter, partner en buurvrouw. Ze krijgt het leven niet cadeau. Zonder opsmuk vertelt ze over het moederschap, haar vriend en het huis met een onvruchtbare tuin. Ze neemt ons mee terug naar het jaar 2000 en vertelt over het gezin waarin ze groot wordt. Een heftig verhaal met bijzondere ouders. Want hoewel haar moeder de boel draaiende houdt en zorgt dat het toch nog goed komt, gaat dit boek vooral over haar vader. Een verloren vader, die Maggie tegen alles in probeert terug te vinden.
Toen ik het boek uit had, was mijn eerste gedachte: ‘Wat had ik graag Maggies vader willen zijn.’ Geweldig om zo’n mooie dochter te hebben. Misschien is het toch beter van niet, want dan was dit boek er niet geweest.