Deel 2

Joyce 17 januari 2025
Ik rolde van deel 1 zo door in deel 2. De verhalen zijn namelijk aansluitend geschreven dat het eigenlijk 1 lang boek is. Wel zo fijn als je wilt weten wat er allemaal gebeurd met Saar.

Het leuke aan deze verhalen vind ik dat Angelique het zo heeft geschreven dat je als lezer bepaalde dingen verwacht die gebeuren, maar die uiteindelijk niet gebeuren/gebeurd zijn. Dat wordt dan pas later in het verhaal duidelijk, maar zorgt wel voor veel hilarische scènes. Want ook om dit verhaal heb ik moeten lachen, soms zelfs hardop gegrinnikt.

Nog altijd is Saar er in dit verhaal mee bezig om haar ex Laurens terug te krijgen, maar ondertussen komen er ook andere mannen om de hoek kijken. Zou ik bij andere verhalen bedenken dat het allemaal te lang duurt dat Saar achter Laurens aan zit, in dit verhaal past het volledig. De ‘Terugkrijg actie’ is natuurlijk geheel verbonden met de bucketlist en daarmee de blunders.

Ik kan niet wachten om deel 3 uit te lezen om te kijken wat Saar nog meer meemaakt!

Meer recensies van Joyce

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.