Smullen

Joyce 17 januari 2025
Deze bundel bevat weer verhalen van auteurs die ik al van eerdere bundels ken, waardoor ik wist dat het weer smullen zou worden. Van alle verhalen heb ik genoten, maar er zijn er natuurlijk enkele die er zeker uit springen:

Zo begon ik in het verhaal ‘De Uitnodiging’ van Corina Dekker. Deze steamy story heeft naar mijn idee ook echt de kerstgedachte in zich, want Roos wordt bij haar vriendin uitgenodigd op eerste Kerstdag. Die vriendin heeft natuurlijk wel een plannetje en gelukkig pakt dat uiteindelijk goed uit. Dit verhaal is niet alleen steamy, maar ook lekker romantisch!

Ik moest ook wel grinniken om het verhaal ‘One Man’s loss’ van Pippa Storm. Niet alleen hoe ze de twee hoofdpersonages heeft neergezet, maar ook hoe ze de man waar Merel eigenlijk een date mee had heeft neergezet. Hij is zo het tegenovergestelde van Wes, waar ik op dat moment al een zwak voor had.

Ik sloot de bundel af met ‘Ultiem Verlangen’ van Miss Thorn. Het grappige aan dit verhaal is, is dat er gesproken wordt over een spel wat daadwerkelijk aan te schaffen is. Misschien is het zeker wat voor bepaalde stellen!

Ik heb weer genoten van alle verhalen en ga snel verder in de bundel ‘Gemaskerd Genot’ voor oud en nieuw!

Meer recensies van Joyce

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.