Heerlijk grappige feelgood

Ka8leen 05 januari 2025
Door de band genomen heb ik zelf liever geen expliciete spicey scènes in een boek. Maar dit boek is zo grappig, verfrissend jong en luchtig dat ik de Hollandse krullenbol Pim en de teruggetrokken Fiona die voor iedereen goed wil doen alle spice vergeef. Want ze bezorgden me zo vaak een glimlach (tot zelfs hardop lachen) en een romantisch gevoel in de rest van het verhaal. Heerlijk boek! Vanaf de start wordt je het verhaal ingezogen en het is door de leuke wendingen heel moeilijk om het boek weg te leggen vooraleer het uitgelezen is. Zelfs dagen na dat uitlezen, blijven ze in mijn gedachten spoken als twee goede vrienden die ik nu even niet ga zien en waarvan ik me zelfs afvraag hoe het verder met ze gaat. Ik ben dan ook razend benieuwd naar het volgende deel met Iris in de hoofdrol. Want ook haar vrienden voelden langzaam een beetje als die van mij. Heerlijk als een boek dat met je kan doen.

Meer recensies van Ka8leen

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.