Erg mooi verweven verhaal!

Karin van der Lee 29 december 2024
In ‘Het verborgen verleden’ volgen wij Angelina, een sterke en onafhankelijke vrouw die aan het begin van een nieuw hoofdstuk in haar leven staat. Terwijl ze zich voorbereidt op de komst van haar kind, groeit het verlangen om haar biologische ouders te leren kennen. Ze schakelt een privédetective in en dan is opeens de zoektocht gestart. De zoektocht groeit uit tot een spannende vol verrassingen. Samen met de knappe privédetective Luca ontdekt Angelina stukjes van haar verleden, terwijl haar toekomst ook onverwachte wendingen neemt. Zal dit ook met de lieve Luca te maken hebben?

Prachtig vind ik de manier waarop het heden en het verleden in elkaar zijn verweven. Het verhaal heeft grote thema's als familiebanden, identiteit en het durven vertrouwen op liefde. Zowel voor Angelina als voor Luca. Er is spanning en ontroering, wat zorgt voor mooie momenten. Angelina is niet alleen krachtig, maar ook kwetsbaar en herkenbaar. De rol van Luca geeft een extra laag toe aan het verhaal, waardoor je de gebeurtenissen van meerdere kanten te zien krijgt. Dit maakt het niet alleen meeslepend, maar geeft ook een mooi inzicht in de emoties van beide hoofdpersonen.

Van Beek schrijft met een vlotte pen die emoties voelbaar maakt. Haar oog voor detail brengt het verhaal tot leven. De afwisseling tussen Feelgood, spanning, emotionele diepgang en verrassende momenten zorgde ervoor dat ik niet kon stoppen met luisteren. Vaak bevat een hoofdstuk een boeiende twist, waardoor je steeds benieuwd bent naar wat volgt.

‘Het verborgen verleden’ is een aanrader om te gaan lezen of luisteren.

Meer recensies van Karin van der Lee