Het meisje of het spel?
Sinds 2022 is Denise Meijer feelgood auteur bij uitgeverij Loft. Haar nieuwste verhaal ‘Tussen fantasie en werkelijkheid' is het tweede deel van de Werkelijk waar?-serie en staat op 148 bladzijden. Het boek borduurt verder op het leven van de bescheiden coupeuse Liv en haar vriendengroep van dertigers. Meijer geeft de lezer met dit deel een kijkje in de keuken van ‘LARP-en’, waar vrienden personages zijn en ‘Ja!’ zeggen het devies is.
Na enige aarzeling zet Liv een onzekere stap in de wereld van een Live Action Role-Playing game van haar nieuwe vrienden. Deze introductie in een magische wereld opent interessante deuren voor haar. Maar als haar nieuwe vriend zich ineens wel heel comfortabel voelt in zijn flirterige personage, vraagt Liv zich af wat er zich waarlijk afspeelt tussen fantasie en werkelijkheid. Gaat haar partner nu voor het meisje of voor het spel?
Het boek heeft korte hoofdstukken en een origineel thema. De schrijfstijl van Meijer is fris en ‘bubbly’. Ondanks het ik-perspectief zet de auteur het spotlicht graag op de bijrollen in het boek, hierdoor blijft de onzekere hoofdpersoon wat vlak. Door de ongecompliceerde dialogen en het ‘kleine’ verhaal mist er wat spanning en vaart. Het 'kabbelen' duurt voort tot de cliffhanger op de laatste bladzijde, waar dan het wachten op deel 3 begint.
Houd je van bruidsjurken, kostuums en ben je geïnteresseerd in re-enactment?
Dan is deze luchtige feelgood iets voor jou!
Bedankt voor het vertrouwen en het recensie-exemplaar, uitgeverij Loft!
En voor Denise... veel schrijfplezier gewenst tijdens het voltooien van deel 3!
Houd je van bruidsjurken, kostuums en ben je geïnteresseerd in re-enactment?
Dan is deze luchtige feelgood iets voor jou!
Bedankt voor het vertrouwen en het recensie-exemplaar, uitgeverij Loft!
En voor Denise... veel schrijfplezier gewenst tijdens het voltooien van deel 3!