Doordrenkt van liefde, verlies en de kracht van menselijke verbondenheid.
De stem van het hart, het tweede deel van de prachtige trilogie van Jan-Philipp Sendker, is een meesterwerk dat de emoties diep raakt. Net als het eerste deel, Wat het hart kan horen, is dit verhaal doordrenkt van liefde, verlies en de kracht van menselijke verbondenheid.
Het boek vertelt een ontroerend verhaal over een moeder en zoon, en de complexiteit van de liefde die hen verbindt. Het laat zien hoe het leven hen beide heeft gevormd en hoe liefde, zowel gevoeld als gemist, hun paden bepaalt. De emotionele achtbaan waarin Sendker je meesleept, raakt diep. Als lezer voel je de pijn, hoop en vreugde van de personages, en als moeder raakte het verhaal mij op een persoonlijk niveau.
Het einde is zowel onverwacht als ontroerend, een perfecte afsluiting van dit deel. Het laat je verlangen naar het derde deel, dat hopelijk net zo krachtig zal zijn.
Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van diepgaande verhalen vol emotie en reflectie. Dit boek blijft nog lang in je hart nazinderen