Geweldig
Toen ik las dat ik mocht deelnemen aan het reviewteam van @harpercollins_holland was er erg blij! Ik keek namelijk erg uit naar dit boek, omdat ik de boeken van Marieke Damen erg goed vind. Ik lees deze boeken altijd erg graag en ze zijn gewoon erg spannend.
Het verhaal begint al spannend met een goede proloog. Je radar staat gelijk aan om te bedenken wat er is gebeurd en wie het gedaan zou kunnen hebben. Het verhaal speelt zich af bij een gezin dat in de uitvaartwereld zit. Dit geeft het verhaal ook wel een lekker luguber tintje, love it! Iedere keer als je denkt het kan toch niet gekker, wordt het nog spannender. Ik ben echt door dit boek gevlogen, zo graag wilde ik weten wie de dader was. Er zitten zoveel plottwisten in, waardoor je constant op een ander spoor wordt gebracht. Doordat je in het boek ook een kijkje krijgt in de wereld van de dader, heb je een mooie opbouw in het verhaal.
Het verhaal steekt gewoon erg goed in elkaar. Van begin tot het einde bloedstollend spannend. Net alsof het verhaal voor je eigen ogen afspeelt.
Marieke Damen heeft zichzelf weer overtroffen met dit boek! Dit boek moet je gewoon lezen!
Bedankt dat ik dit boek mocht lezen @harpercollins_holland
Bedankt dat ik dit boek mocht lezen @harpercollins_holland