Oké
Een fijne opbouw van verhalen welke op chronologische volgorde worden verteld. Ik had het misschien wel kunnen missen dacht ik de eerste verhalen 3 verhalen. Ik merkte dat ik deze verhalen niet echt boeiend vond. Het gaf wel een uitleg van de weg die Celaena heeft moeten bewandelen.
Toch vond ik verhaal 4 en 5 toch wel echt leuk en ontroerend. Deze had ik toch niet perse willen missen. Deze korte verhalen waren een toevoeging aan het verhaal voor de glazen troon. Ik vind het qua verhaal en diepgang niet perse te vergelijken bij de gewone boeken. Het zijn dan ook korte verhalen natuurlijk.
Ik ga in ieder geval gewoon weer lekker verder met boek 3, waar ik net iets meer naar uitkijk!