Origineel
Ik keek erg uit naar dit boek, omdat ik er vele goede verhalen over had gehoord.
Ik vind het boek direct leuk en pakkend beginnen. Mijn verwachtingen waren direct hoog. De manier van schrijven vond ik ook erg origineel, alsof de hoofdpersoon het verhaal verteld. Net alsof je een soort dagboek/logboek leest. Net voelt net alsof je zelf in het verhaal zit. Je wordt in elk detail en iedere situatie meegenomen en je ziet het ook helemaal voor je.
Wat mij op een gegeven moment een beetje tegenstond, waren de erg lange hoofdstukken. Ik hou van vlot lezen en daarbij hoort voor mij ook kortere hoofdstukken, anders voelt het voor mij alsof er geen einde aan komt. Ik lees graag per hoofdstuk.
Het was opzich een best vermakelijk verhaal, er zit humor in, het verhaal is origineel en prettig geschreven. Het werd voor mij af en toe een beetje langdradig, op een gegeven moment wist je wel wat er ging gebeuren. Al had het einde nog een leuke twist.
Heb ik ervan genoten? Ja, op zich heb ik mij prima vermaakt met het verhaal. Alleen denk ik dat mijn verwachtingen gewoon iets te hoog waren.