Goed boek
Je wil blijven doorlezen om te weten waarom Lenny is opgesloten. Ook blijf je nadenken over de reden met alle achtergrond informatie die je langzaamaan krijgt. Met deze informatie bouw je voor jezelf een fijne kennis op die toewerkt naar het einde. Dit is echt een brein brekend verhaal.
De verhaallijn is echt goed doordacht uitgezet. Dit maakt het verhaal ook echt sterk weggezet. De manier van schrijven is fijn en vlot. De spanning die in het verhaal wordt opgebouwd, zorgt ervoor dat je wil blijven doorlezen. Op een gegeven moment had ik wel al een goed idee waarom Lenny vastzat, maar toch wordt er aan het einde nog een goede twist aan gegeven.
Dat het een psychologische thriller/roman was begrijp ik wel. En het is wel een goede zeg! Je wordt helemaal meegenomen in het leven van Lenny van kleine jongen tot volwassen man. Wil je een goed verhaal, dan raad ik je zeker aan dit boek te lezen!
Heel erg bedankt @bookinfluencerscom & @femmytencate dat ik dit boek mocht lezen. Ik heb er echt van genoten!