Vermakend
Een lastige relatie tussen Fallon en haar vader zorgt voor een ingang voor Ben in haar leven. Fallon wordt beïnvloed door haar brandwonden in haar gezicht. Brandwonden die Fallon heeft opgelopen tijdens een band bij haar vader thuis. Haar vader die vergeten was dat zij thuis was. Dit heeft er ook voor gezorgd dat zij niet meer verder is gegaan met acteren. Dit is een groot pijnpunt in het leven van Fallon.
Na een goede connectie besluiten Fallon en Ben elkaar iedere 9 november te blijven bezoeken. Dit voor 5 jaar lang, omdat Fallon haar moeder zei dat een relatie oké was vanaf haar 23e. Ben gaat een roman schrijven en zij gaat zich weer richten op haar acteercarrière. Dat is de afspraak die ze met elkaar maken.
Ik vind het een origineel verhaal. De vele plottwisten maken dat je door wil blijven lezen. Het blijft spannend. De hoofdstukken lezen ook erg vlot, maar dat ben ik wel gewend met de boeken van Colleen Hoover. Toch had het boek mij niet helemaal en was ik er niet volledig weg van. Ik kan niet direct uitleggen wat het is, maar toch miste ik nog wel iets.
⭐️⭐️⭐️.5
⭐️⭐️⭐️.5