Een boek waar meer in zit
Wat is het toch heerlijk als een boek meer met je doet dan alleen lees plezier geven.
Soms staan er zulke mooie zinnen in waar je wat aan hebt, die je aan het nadenken zetten of dat ze je een bepaald inzicht geven.
Het verhaal leest soepel door, hier en daar zakte het wat in maar toch vind ik het een mooi en vooral ook origineel verhaal.
Ook al valt het boek onder de feelgood romans vind ik dat toch niet helemaal passend. Het boek gaat eigenlijk veel meer over jezelf ontdekken, over rouwen, pesten en over vriendschap.
Het verhaal wordt ook wisselend vanuit Erin en James verteld waardoor je veel beter een beeld van het totale verhaal krijgt. Hoe de situaties zijn gegaan of ervaren door de één en de ander.