Het monster in mij.

Loraines books 31 januari 2025
Nicole Schelling bewijst met ‘Het monster in mij’ waarom zij dé darkromance auteur van eigen bodem is!

Ysabel is altijd de stoere, avontuurlijke en onverschrokkene geweest. Dat verandert compleet als ze op het verkeerde moment op de verkeerde plaats is... en daardoor op een nog veel gevaarlijkere plek belandt. Hoe langer het duurt, hoe sterker haar overtuiging wordt dat het haar einde wordt. De enige houvast die ze heeft is een lieve kat en de herinnering aan Vince. De laatste keer dat ze hem zag, heeft hij haar pijnlijk afgewezen. Maar als hij zou weten wat er nu met haar gebeurt, zou hij haar wel komen redden... toch?

Het verhaal gaat verder waar ‘Mijn monster’ eindigde, je zit weer direct in het verhaal. Zodra je begint met lezen is stoppen geen enkele optie. Vince en Ysabel nemen je mee in hun leven en laten je geen seconde los.

Nicole Schelling weet hoe ze zware onderwerpen onder worden moet brengen. De rauwe emoties en kwetsbaarheid die bij deze momenten horen worden op je overgebracht. Woede, verdriet en onmacht, je voelt het allemaal tijdens het lezen.

Het lezen van ‘Het monster in mij’ is een emotionele rollercoaster. Zelfs lang nadat je het boek uit hebt, blijf je er nog aan terugdenken.

Nicole beschrijft de situatie van Vince en Ysabel met respect. Door deze manier van schrijven krijg je begrip voor de personages en de keuzes die ze maken. Daardoor kun je zelf ook verwerken wat je leest, want de onderwerpen zijn heftig. Je leeft intens met de personages mee.

Het verhaal is spannend, kwetsbaar en emotioneel. Vince en Ysabel laten een diepe indruk op je achter door wat ze hebben meegemaakt en hoe ze hiermee omgaan.

De spice in het boek laat de connectie tussen Ysabel en Vince nog beter zien. Je krijgt beeld bij een andere kant van hun karakter en ziet hun emotionele band groeien.

Nicole Schelling heeft weer laten zien dat ze een geweldig talent heeft! Ze heeft zichzelf meer dan overtroffen met ‘Het monster in mij’.

‘Het monster in mij’ is precies hoe een darkromance moet zijn!

Het boek krijgt van mij *****!

Meer recensies van Loraines books