Verdwenen

Loraines books 29 december 2024
Een spannende thriller waarin niets is wat het lijkt!

Rechercheur Billie Ann is na een slepende ziekte eindelijk weer aan het werk. Wanneer ze onderzoek doet naar een vermist meisje, blijkt er een verband te zijn naar een zaak waaraan ze veertien jaar geleden heeft gewerkt. Billie Ann moet de confrontatie met haar verleden aangaan, wil ze deze zaak tot een goed einde brengen.

Willow Rose heeft een vlotte schrijfstijl. Je vliegt door de hoofdstukken heen. Dit komt vooral door de twee kanten die het verhaal heeft. Aan de ene kant volg je het politieonderzoek, en aan de andere kant krijg je een kijkje in het privéleven van rechercheur Billie Ann.

Billie Ann krijgt te maken met veel uitdagingen in haar persoonlijke leven. Deze worden gedurende het verhaal meermaals besproken. Je krijgt een uitgebreid beeld van Billie Ann en kijkt verder dan haar baan als rechercheur. Dit geeft het boek een diepere laag. Ook snap je Billie Ann’s redenatie bij het oplossen van de zaak veel beter.

De zaak waaraan Billie Ann werkt is omvangrijk en zet je als lezer aan het denken. Door de kleine hints die je krijgt, gaan je gedachten alle kanten op. Het verhaal is nagelbijtend spannend. Onderliggende verbanden, geheimen en onverwachte gebeurtenissen maken de rechercheur in jezelf wakker. Je moet en zal de zaak oplossen. In een zaak waarin niets is wat het lijkt, blijf je als lezer geboeid door het verhaal tot de laatste bladzijde.

‘Verdwenen’ laat je op het puntje van je stoel zitten. Billie Ann is een interessant personage, waar je steeds meer over wilt weten. Hoewel het boek afgerond is, miste ik op het einde nog wel één extra hoofdstuk. Ik bleef nog wel met wat vragen achter.

‘Verdwenen’ is het eerste boek in de serie over rechereur Billie Ann en kijk ik heel erg uit naar het volgende deel in de serie. Je moet weten hoe het verder gaat met Billie Ann.

Het boek krijgt van mij ****!

Bedankt voor het recensie-exemplaar Uitgeverij De Fontein.

NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van Loraines books