Perfecte feelgoodroman
Wie ik ben zonder jou is een heerlijke Nederlandse feelgoodroman van Susan Muskee.
Het boek vertelt het verhaal van de 27-jarige Joy die haar leven ziet instorten nadat ze haar vriend, baan en huis kwijtraakt en de 72-jarige Frida die haar dagen vult met dagelijkse routine en haar geliefde kamerplanten, na het overlijden van haar man. De 2 ontmoeten elkaar in een parkje en ze besluiten om met behulp van een stapel zelfhulpboeken het leven weer in eigen hand te nemen.
Tussen de hoofdstukken door staan er post-its met o.a. quotes uit deze boeken. Omhels de cactus!!
Het boek kent veel hilarische momenten maar kent ook emotionele momenten.
Een perfecte feelgoodroman!
Het boek kent veel hilarische momenten maar kent ook emotionele momenten.
Een perfecte feelgoodroman!