heerlijke aanrader
Na eerder Villa van Geluk van Yonina Pullens gelezen te hebben, kreeg ik nu via de Verhalenfabriek ook de kans om ‘Vurig ritme’ te lezen.
Vurig ritme brengt je even in een andere wereld dan de kou en de mist die momenteel Nederland regeert.
Je leest het verhaal van de stoere Esther. Ze is gaan doen wat haar hart deed verlangen, haar grote droom opnieuw beleven. Tijdens het lezen voel je de vlammen overslaan tussen Esther en haar flamencogitarist. Het spatte gewoon van je bladzijdes af en je zag het gewoon voor je gebeuren.
Vurig ritme is een verhaal staat vol thema’s als de Spaanse zon, vriendschap, je hart volgen en je nieuwe leven tegemoet gaan. Een verhaal dat je warmte geeft en doet verlangen naar de Spaanse warmte en er even tussen uit te gaan.
Yonina Pullens heeft mij opnieuw bewezen dat ze kan schrijven en je in het verhaal zo meteen dat je in je gedachte in Sevilla bent. De beschrijving is prachtig, de personages zijn realistisch neergezet maar het verhaal geeft je ook nog vol zin in de zomer.
Het waren dan ook een paar heerlijke uurtjes lezen onder een warme deken. Terwijl de hitte in het verhaal te voelen was.
Dank verhalenfabriek voor de mogelijkheid via dit recensie-exemplaar.
Dank verhalenfabriek voor de mogelijkheid via dit recensie-exemplaar.