Goede afwisseling tussen personages/tijd
Oeh, de cover ziet er veelbelovend uit.
Het heeft iets duisters en spannends.
Ik zat direct in het boek. Wat een goed begin. Ik las hoofdstuk na hoofdstuk. De personages en de tijd wisselen op een spannende manier met elkaar af.
De schrijfstijl is vlot. En zoals ik hiervoor benoemde is de afwisseling van het verhaal heel goed. Ondanks dat bepaalde stukken niet tegelijk lopen loopt het toch vloeiend in elkaar over.
Er werden ook een aantal vlogs beschreven, dit gaf een extra dimensie aan het verhaal. Wat zeker bij de tijd van nu, met alle social media, hoort.
Ik vloog vooral door de eerste helft van het boek, daarna stagneerde het wat voor mij. Ik vond zelf de kant waar het heen ging niet geweldig. Maar dat is ook een kwestie van smaak.
Ondanks dat punt heb ik alsnog wel van dit boek genoten geef ik het 3.5 sterren.
Het heeft iets duisters en spannends.