Alle remmen los!
De bucketlist blunders
- deel 1: op glad ijs
- deel 2: alle remmen los
- deel 3: New York New York
3x Een heerlijk feelgood tussendoortje vol hilarische avonturen, blunders & nog veel meer leuks.. ik heb de hele serie achter elkaar gelezen op 1 dag, de verhalen lopen door qua dagen dus eigenlijk is het meer een feelgood roman en ik kon gewoon niet stoppen met lezen zo leuk was het..
Het begint allemaal niet zo gezellig want Saar wordt gedumpt door haar vriend Laurens en wel op kerstavond, hij vind haar niet spannend genoeg.. Saar heeft als hobby pride and prejudice lezen in haar unicorn onesie en lekker thuis films kijken.. ze besluit het roer om te gooien en spannend, sexy & sportief te worden dmv een bucketlist om zo Laurens voor zich terug te winnen..
gelukkig mag ze wel nog in haar appartement blijven wonen boven & van haar vriendin Daisy die op de begaande grond een stroopwafel winkel heeft waar Saar de etalage van decoreert. Daisy vertrekt voor een jaar naar New York voor een tv programma en haar broer Matt past zolang op de zaak.
Alle delen bevatten onderdelen van de bucketlist van Saar die niet van een leien dakje gaan, van Salsa dansen tot kunstschaatsen & van karaoke tot een festival bezoeken, ze is echt wel een beetje een kluns, menig keer hardop gelachen om haar “stunts” gelukkig past knappe Matt een beetje op haar..
De liefde en romantiek spat er op een gegeven moment echt van af & Saar kan haar geluk niet op als Laurens haar vraagt mee te gaan naar New York! Dan kan ze ook de finale zien en haar vriendin aanmoedigen..
De serie speelt zich af in Rotterdam en de beroemde kabouter speelt een hoofdrol in het verhaal, Angelique schrijft heerlijk luchtig, vlot en met een knipoog wat de bucketlist blunders tot een mix van liefde, humor en feelgood maakt! Ik ben fan!
Zorg dat je alle drie de delen in huis hebt, Pak er een lekkere beker chocolademelk bij met marshmallows, installeer je in je lekkere lees stoel en ga genieten!
- deel 1: op glad ijs
- deel 2: alle remmen los