De best man
Madison ziet er zo tegenop om naar de bruiloft “vakantie “ te gaan van haar broer. Happy family en vrienden van … en wie zit daar tussen?! Jazeker de bon-vivant van een Chase, waar ze altijd een crush op had, zelf meer, stapel verliefd, maar nooit zag hij haar staan of begreep hij haar hints. Nee het was zelf erger, beschermen alsof hij een broer van haar was, haar irriteren, zeggen wat voor haar goed was en dat nog aangemoedigd werd door haar familie.
Een ramp en dat woord opvat heel het verblijf waar ze echt mee zal moeten dealen!
Een klassieke verhaallijn in een enemies-to-lovers verhaal. Met de nodige hilariteit en steamy gehalte.
Maar ik miste dat extraatje, dat wat het verhaal en personages wat unieker zou maken.
Het laat wel heel sterk de wil en gedrevenheid zien van een ondernemende vrouw die de kaas echt niet van haar brood laat eten! Of is ze zelf het brokje kaas en wordt er aan haar gezabberd of geknabbeld door één bepaalde persoon, dan is ze dik de pineut!
Jennifer L. Armentrout zorgde wel steeds dat je geboeid bleef verder lezen, door de manier waarop ze dingen opbouwde, uitwerkte en soms liet exploderen.
Heerlijke ontspannen lectuur die doet schaterlachen en smachten naar de passie en verlangens van de personages en het happy forever.
3,5 ster
@missp_her_books_read