Het monster in mij
Ysabel blijft achter in de hel waar ze in terecht zijn gekomen. Ze hoopt dat Noëlla echt is kunnen ontsnappen om ook haar te bevrijden!
Het is echt de hel, lichamelijk & geestelijk daar waar ze verblijft en bespeelt wordt op een beestachtige manieren door haar kidnappers.
Een onverwachte gast komt en gaat, geeft warmte en liefde en vooral hoop!
Ze snakt naar die hoop, naar een einde en de tijd die ze met Vince had.
Maar is die hoop geen illusie en de weerspiegeling van wanhoop en zal ze hierdoor dingen doen die van haarzelf een monster maken?
Wat keek ik zo uit naar dit vervolg, het begint oh zo heftig, ook al weet je dit, het komt binnen, het is rauw tot (mensonwaardig) gruwelijk. Normen en waarden vervagen, het is overleven, ondergaan, vechten , hopen, durven, omarmen en wensen.
Je geraakt dieper in het netwerk, linken worden gelegd en antwoorden komen naar boven en toch is het nooit voorspelbaar!
Nicole Schelling blijft je als lezer verrassen, diep meenemen in verhaallijn en personages. Ze laat angst voelen, intens tot je binnendringen op zo een beklijvende manier dat je als lezer jezelf eens moet knijpen of moet opleggen het boek even weg te leggen!
Het is niet alleen Ysabel haar verhaal, maar ook dat van Vince, Noëlla en Jason. Het laat zien hoe hecht , onvoorwaardelijk en warm vriendschap kan zijn. Dat pijn, verdriet en schuld gedragen, gedeeld en soms overgenomen wordt.
“Het monster in mij” ging voor mij zelf nog een leveltje hoger dan “mijn monster” op alle vlakken.
Nicole Schelling heeft hier jawel een 5 sterren superior verhaal geschreven, waarvan ik toch stiekem hoop dat ze meer in dit genre gaat schrijven!
⚠️18+ & trigger waring misbruik & geweld
5 sterren
@missp_her_books_read
Een onverwachte gast komt en gaat, geeft warmte en liefde en vooral hoop!
Ze snakt naar die hoop, naar een einde en de tijd die ze met Vince had.
⚠️18+ & trigger waring misbruik & geweld
5 sterren