Dubbel Overspel
Dubbel Overspel van Jan van der Meulen
Dit boek gaat over het leven van Jan, historicus. Jan heeft een relatie met Judith, maar worstelt met zijn keuze voor haar. Ook zijn werk en alle relaties die dat met zich mee brengt zijn een bron van twijfel. Gedurende het hele verhaal leef je mee met zijn innerlijke conflicten, zowel privé als in zijn werk.
Dit boek leest makkelijk, met humor en zelfinzicht geschreven. De vele dialogen houden de vaart er in. Aan de andere kant denk ik dat juist door die dialogen soms iets overgeslagen wordt, zoals bijvoorbeeld het op reis gaan wat ik meerdere keren niet aan zag komen.