Alles wat ik hoopte en meer!
Dit boek is alles wat ik hoopte dat het zou zijn en meer. Ik ben zo ongekend blij dat dit boek bestaat en ook zo blij dat Bram (mijn overleden konijn) stiekem gewoon een dubbelleven leidt als geheim agent Pierre.
Sébastien gaat naar de magische universiteit om meer te leren over zijn magie. Hij heeft zijn hele leven in de mensenwereld geleefd en zijn ouders wilden niks van magie weten. Tijdens een avondje stappen, en iets te veel drank, kust hij de knappe vampier Elia. Door zijn onzekerheid rent hij snel weg, maar de volgende dag komt hij Elia weer tegen, in zijn appartementencomplex.
Dit boek is magisch, bevat zoveel goede representatie, is hartverwarmend en op bepaalde momenten ook hilarisch geschreven. Laten we voorop stellen dat konijn Pierre natuurlijk main character energy heeft en dat ik mij direct met Sébastien verbonden voelde. Ook ik had een konijn als huisgenoot.
Janssen en Al Sabado weten perfect de goede snaar te raken, creëren met de illustraties een prachtige sfeer en weten mij echt te raken. Ik kan alleen maar mijn lof en respect uitspreken. Dit boek zal mij nog wel even bijblijven en ik hoop dat zoveel meer mensen dit boek oppakken. De boodschappen in dit boek zijn zo ontzettend krachtig en zo ontzettend belangrijk.
Bedankt voor het creëren van deze magische wereld, Janssen en Al Sabado. Ik kan niet wachten om te zien hoe het verhaal zich verder ontwikkelt! Bedankt voor dit recensie-exemplaar in ruil voor een eerlijke mening, uitgeverij Luitingh-Sijthoff.