Middelmatige thriller
Rechercheur Adam wordt opgeroepen voor de vondst van een lichaam. Het belooft een lange nacht te worden, want het aantal loopt op tot 5 lichamen.
Samen met zijn collega Jamie staat hij voor de moeilijke taak om een seriemoordenaar te stoppen. De ex-vrouw van Adam, Romilly Cole, is de dochter van een moordenaar die 25 jaar geleden actief was. Zij herkent de werkwijze, maar wordt in eerste instantie niet serieus genomen.
Pas nadat ik ongeveer 1/3 van het boek gelezen had, raakte ik eindelijk in het verhaal. Ik vond het niet slecht, maar kon mijn aandacht er maar moeilijk bij houden.
Cara Elliott, die ik nog kende van de Echoman, komt ook in een hoofdstuk voor. Omdat het maar bij 1 gesprek bleef, vond ik dat niet echt een meerwaarde hebben.
Eenmaal het team persoonlijk geraakt werd door deze zaak vond ik dat het boek veel vlotter begon te lezen. Het verhaal werd voor mij geleidelijk aan beter. Een oké thriller, maar ik had achteraf geen wauw-gevoel.