Toen ze verdween

Our Library Belgium 02 januari 2025
Zeven jaar geleden verdween Samantha nadat ze naar huis wandelde van een feestje. Het boek start met een proloog die zich toen afspeelde.

In het heden wordt Jade ontvoerd en vermoord. Onderzoek toont aan dat zij de moordenaar van Samantha kende. Tussendoor lees je ook enkele keren vanuit het perspectief van de dader en deze lijkt alweer een nieuw slachtoffer op het oog te hebben.

Wederom heeft Kovach een boeiende thriller geschreven. Er zijn onder meer getuigen die uit het niets verdwijnen en meerdere verdachte personages die het verhaal onvoorspelbaar maakten.

In Toen ze verdween moet Gina haar trauma's meer dan ooit onder ogen komen. Deze komen in alle hevigheid naar boven wanneer blijkt dat er een link is tussen haar privéleven en het onderzoek. Hierdoor ligt de focus vooral op één verdachte en werd er veel twijfel gezaaid of deze verdachte effectief aan het onderzoek gelinkt kon worden of dat Gina zich te veel fixeerde op wat er vroeger gebeurd is.

Dit verhaal was weer heel goed neergezet en had een einde dat ik niet zag aankomen. Gina is ook gewoonweg een geweldig hoofdpersonage met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ik ben dan ook benieuwd wat Kovach nog meer voor haar in petto heeft in de komende boeken!

Meer recensies van Our Library Belgium