Good material
Andy is gedumpt...en dat kan hij precies nog niet aanvaarden, maar hij maakt zichzelf wijs, dat hij beter af is zonder Jen.
Andy is dus nu een vrijgezel, met een slabakkende carrière, geen thuis meer, en heeft echt nood aan een goeie schop onder zijn gat!
Andy zijn vriendenkring stelt ook niet veel meer voor, want hun leven liep wel op de rails, huisje, tuintje, boompje....dus die hebben weinig tijd/zin om naar zijn eeuwig durende gezeur over Jen te luisteren.
We zien Andy vallen en rechtkrabben, en ik zou hem gewoon eens goed, krachtig en kordaat willen zeggen dat het een echte jankpot is.
We mogen uiteindelijk toch ook de kant van Jen horen, en dit maakt het plaatje compleet.
Bedankt aan LS uitgeverij voor dit exemplaar, ik had het enkel aangevraagd omdat mijn man ook Andy heet, en dat was oprecht de enige reden, de cover sprak mij niet echt aan, maar de uitdrukking 'don't judge a book by it's cover' staat weer !
Leuk tussendoortje, op een kille herfstavond onder een dekentje!
Leuk tussendoortje, op een kille herfstavond onder een dekentje!