Wat ik (als man) altijd al over mannen wilde weten

PaulVanDukenburg 11 januari 2025
Ook mannen hebben soms mentale problemen, maar je leest er zelden iets over.
Dat is omdat mannen praten soms moeilijk vinden, maar gelukkig niet zodra Roos Moggré er naar vraagt.
Als man herken ik het wel, zowel die mentale problemen, als het moeilijke praten.

Ik las het boek in een adem uit, tijdens een burnout was ik op zoek naar herkenning, wat ik in dit boek ook vond. Het leest prettig qua schrijfstijl en is een openbaring qua inhoud. Mede dankzij de fijne groep mannen, die hun verhaal doen. Bekende mannen, wat herkenning nog iets makkelijker maakt, ik ken ze immers al een beetje, van de televisie.
Ook fijn hoe Roos af en toe iets over zichzelf vertelt en daarmee de laatste drempels wegneemt, zowel bij de lezer, als bij de mannen die zij interviewt. Door haar eigen verhaal te doen, wordt het boek persoonlijker en daardoor nog prettiger om te lezen.
Ik ben echt blij het boek gelezen te hebben! Door het boek ben ik mannen echt iets beter gaan begrijpen.
Ze zijn niet eens veel anders dan ik. Al is dat wel logisch omdat ikzelf ook een man ben, toch voelde ik me wel altijd heel anders.

Dank je wel Roos, voor het schrijven van dit boek!

Meer recensies van PaulVanDukenburg