De wereld van het duister

Pederebooksandtravel 03 februari 2025
✨✨✨ recensie ✨✨✨

Archeologe Ruth Galloway is aan het graven in de ondergrondse tunnels bij Norwich. Daar vindt ze , bij een controle van de kelders waar een restaurant zou moeten komen, menselijke botten. Ze blijken wel gekookt. Daar de botten vrij recent blijken te zijn krijgt inspecteur Harry Nelson te maken met een moordonderzoek. Als dan ook nog een vrouw vermist geraakt moeten Ruth en Nelson in de duisternis van de tunnels op zoek naar de moordenaar. Hebben deze botten te maken met de geruchten rond de ondergrondse wereld ? Samen duiken ze met Nelsons team in de ondergrondse wereld, de wereld van daklozen. Maar wat met de verdwijning van de vrouwen. Wat het verband is tussen daklozen en de verdwijning van vrouwen kom je op het einde van het boek te weten.
We krijgen in dit boek te maken met heel wat personages. Daar dit het enige boek is dat ik al gelezen heb in deze reeks vond ik toch dat ik wat voorgeschiedenis miste. Het boek heeft een vlotte schrijfstijl maar ik miste de eerste tweehonderd blz toch wel wat spanning. Ik wist ook niet echt waar het boek naar toe ging gaan. Ik vond het zo een beetje rond de pot draaien op een bepaald moment. Is dit omdat ik de rode draad niet had in het boek ? Dit geeft mij een uitdaging om de serie vanaf boek 1 te lezen.
⭐️⭐️⭐️,5

Meer recensies van Pederebooksandtravel