Verlaat de gevangenis zonder betalen
Verlaat de gevangenis zonder betalen - Marjolein van der Gaag
Breda van Ameland is in alle staten als haar dochter Marit 's ochtends niet op school verschijnt. Niemand weet waar ze is. Als afdelingsdirecteur van de Belastingdienst wordt Brenda al maandenlang opgeslokt door de puinhoop rondom de kinderopvangtoeslag. Ze heeft geen enkel idee wat haar dochter bezighoudt. Ook haar huwelijk met Ronald staat zwaar onder druk. Breda en Ronald belanden in een emotionele rollercoaster door de vermissing van hun dochter Marit. Het enige wat nu nog telt is, dat Marit veilig thuis komt.
De cover met daarop het bord van het spel Monopoly met de titel 'Verlaat de gevangenis zonder betalen', maakt dat je er een voorstelling van kan maken. De rennende mevrouw, zorgt ervoor dat ik nieuwsgierig wordt.
De auteur schrijft vlot. Door de korte hoofdstukken, ga je makkelijk door verhaal heen.
De twee personages in het verhaal zijn goed uitgewerkt. De bijkomende personages die erbij komen, zorgt soms voor verwarring, er komen geheimen aan het licht en een verrassende plotwendingen.
Doordat het heden en het verleden elkaar afwisselt, lijken meer puzzelstukjes op zijn plek te vallen.
Verlaat de gevangenis zonder betalen is een heerlijke thriller. En daarom geef ik het ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ sterren
Ik wil De Crime Compagnie bedanken voor het recensie-exemplaar. Ik heb er van genoten